Huur de studio

Ben je op zoek naar een mooie ruimte voor een bijeenkomst of workshop? Of heb je misschien een ander goed idee om onze studio te gebruiken buiten onze lestijden? Je kunt onze studio ook huren!

Sinds september 2013 hebben de beschikking over twee yogastudio’s naast elkaar. Deze beide ruimtes verhuren we ook. Allebei de studio’s zijn licht en prettig in gebruik en bij allebei is een kleedruimte beschikbaar. Er is ook een aparte keuken aanwezig.

De afmetingen zijn:
grote studio: 12m x 5,5m
kleine studio: 7m x 6m
Het plafond is ongeveer 3m hoog in beide studio’s.

De huurprijs is afhankelijk van de ruimte die je wilt huren, de soort activiteit, de duur en de vorm van betaling die je hanteert.

grote studio    
per uur groep €25,-
per uur individueel €20,-

kleine studio
per uur groep €22,50
per uur individueel €17,50

Je hebt altijd een kwartier voor en na je totale huurtijd om je voor te bereiden en weer op te ruimen. De prijs is inclusief het gebruik van alle aanwezige materialen en thee, exclusief BTW. Als je de ruimte voor meer dan 2 uur aaneengesloten wilt gebruiken is de prijs in overleg en geven we je korting op het uurtarief. Als je een activiteit op donatiebasis organiseert hanteren we ook een aangepaste huurprijs. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is onze agenda, kijk wanneer de studio’s beschikbaar zijn: