Neo Yoga Delft

Veel nieuwe lessen op zondag!

Vanaf januari is het aantal lessen op zondag flink uitgebreid. Dit is het nieuwe rooster voor de zondagen:

9:30 – 10:30 | Hatha Yoga actief – Isabel
10:00-11:00 | Hatha Yoga rustig – Marjon
10:45-12:00 | Yin Yoga – Isabel
11:15-12:15 | Hatha Yoga actief – Marjon

15:00-16:00 | Hatha Yoga actief – Charlotte
16:00-17:15 | Astanga Yoga – Ainslie
16:15-17:30 | Yin Yoga – Charlotte

Met welke les doe jij mee? Meld je aan via momoyoga!

Nieuwe les: Restorative Yoga

Een compleet nieuwe les in het rooster. Restorative yoga kun je een beetje zien als een mix tussen rustige Hatha en Yin yoga. Je doet de meeste houdingen ondersteund door kussen of blokken en we nemen de tijd, zodat je het lekker relaxed kan maken :). Deze les is vanaf januari vast in het rooster op woensdagochtend te volgen. Doe je ook mee? Schrijf in via momoyoga.

(Kerst)ballen Yoga

datum: zaterdag 23 december
tijd: 10:30 – 12:00
docent: Gemma
kosten: lesprijs

Doe je kersttrui aan naar yoga! In deze speciale les gebruikt Gemma de grote gymballen en doen we niet de Boom, maar de Kerstboom :). We eindigen met een fijne lichtmeditatie.

Deze les is ook geschikt voor zwangere dames.

 

Vrijdagavond meditaties

Iedere maand is er op vrijdagavond van 19:00 – 20:00 een meditatie bij de studio te volgen. Dit is afwisselend een Osho active meditation of een Trataka meditatie.

Trataka meditatie: Trataka betekent ‘gerichte blik’. Je oefent het focussen op een vast punt waardoor je geest verstilt. Traditioneel wordt hiervoor een kaarsvlam gebruikt. Trataka is een klassieke oogoefening uit de schatkarma’s (zes reinigingsoefeningen) vanuit de Hatha Yoga. Tijdens de workshop maken we gebruik van een kaarsvlam en leidt de docent je door de oefening. Door je blik op één punt vast te houden, ernaar te staren, dwing je je geest om geconcentreerd te blijven. Met Trataka leer je je focus te verstrekken en het is een uitstekende concentratieoefening. Een Trataka meditatie bestaat uit een korte inleiding vooraf, samen trataka beoefen en aansluitend mediteren. 

Osho active meditation: Veel mensen vinden het stilzitten in meditatie een struikelblok. Osho heeft speciaal hiervoor de actieve meditatie ontworpen. Hierbij kom je eerst in beweging, door expressie laat je stress los, je maakt zo ruimte voor de stillere fase die daarna komt. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker in meditatie raakt dan wanneer je direct stil gaat zitten. Echt iets om te ervaren!

De gratis proefles is niet geldig voor deze lessen, reserveren kan via momoyoga

19-1 | Trataka
23-2 | Osho active meditation
23-3 | Trataka
13-4 | Osho active meditation
25-5 | Trataka
15-6 | Osho active meditation

 

 

XL les Yin yoga

aanmelden-buttondatum: zaterdag 4 november
tijd: 12:15-14:15
locatie: Neo Yoga Delft
docent: Jacqueline
kosten: €20,- of twee strippen, 50% korting met abonnement

Geniet extra lang van de rust van Yin! In deze lange les van twee uur doe je meer houdingen neem je misschien nog een beetje langer de tijd om helemaal tot rust te komen. Het thema van de les is Yin yoga en ademhaling. Door bewust je ademhaling te gebruiken kun je beter loslaten en nog dieper in de houdingen komen. Je adem kan je ook helpen om meer ontspannen en comfortabel in de houdingen te zijn. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via momoyoga of gebruik de aanmelden-button.

Bedankt _/\_!

Op zondag 24 september vierden we samen met jullie ons zesjarig bestaan. We zijn heel blij dat we dankzij jullie zo’n mooie yogastudio kunnen runnen willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de felicitaties, baksels en deelname aan de workshops van afgelopen zondag! We hebben veel positieve reacties gekregen op de verschillende lessen die de docenten hebben georganiseerd. En sommige workshops willen nog wel wat vaker terug laten komen.
 
 

We hebben in de week van onze verjaardag geld ingezameld voor Free a Girl en zelf doneren we €1,- voor iedere persoon in de les. Totaal zijn we op het geweldige bedrag van €600,- uitgekomen!

Nieuwe lessen in het rooster!

Omdat we de afgelopen maanden een aantal hele leuke nieuwe docenten hebben mogen verwelkomen in de studio, kunnen we onze lessen nog meer uitbreiden! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee en jij hopelijk ook. In momoyoga vind je altijd het meest actuele rooster en kun je ook inschrijven voor de lessen. Dit zijn alle wijzigingen op een rij:

maandag
– vanaf juli start Jacqueline met een Yin yoga les in de ochtend van 10:15 tot 11:15
– vanaf juli vervalt de avond Mysore les van 18:00 tot 20:00 en wordt dit een speciale les met om de week Backbending/Hip Opening van 18:45 tot 20:00 door David
dinsdag
– vanaf juli start Charisha met een rustige Hatha yoga les van 18:45 tot 19:45
– vanaf juli is de Ashtanga Led Class van David een half uur vroeger, dus van 19:45 tot 21:00 ipv 20:15 tot 21:30
woensdag
– de avond Ashtanga Mysore les wordt gegeven door Irene
– Ainslie geeft een extra Ashtanga Led Class van 20:15 tot 21:30
donderdag
– vanaf juni geeft Noortje vast de rustige Hatha yoga les van 19:00 tot 20:00
– vanaf juli zal deze les ook van 18:45 tot 19:45 zijn, net als de dinsdag
– vanaf juli is de Ashtanga Led Class van Marieke een half uur vroeger, dus van 19:45 tot 21:00 ipv 20:15 tot 21:30
vrijdag
– de avond Ashtanga Mysore les van Irene vervalt vanaf juli
zondag
– Charlotte geeft vanaf juni Hatha yoga actief van 11:00 tot 12:00
– de Hatha yoga actief les van 9:30 tot 10:30 is in juli en augustus in het Wilhelminapark bij mooi weer, gegeven door David of Gemma
– de Yin yoga les van Isabel gaan een flink aantal zondagen in juli en augustus niet door, een aantal wel, kijk even in momoyoga om het zeker te weten

Vaste les Backbending / Hip Opening

We geven al een tijdje workshops backbending en hip opening, maar nu ook een vaste les in het rooster. Elke maandag wisselen we om de week tussen de twee. Je kunt vanaf nu dus elke week werken aan oefeningen die we eerder alleen in de workshops deden!

 

Yoga filosofie avonden met Akhilesh

Goed nieuws! Samen met onze leraar uit India, Akhilesh Bodhi, organiseren we een speciale serie van drie workshops over de achtergronden van yoga. Dus geen asanas, maar geestelijke ontwikkeling! Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 juni geeft hij van 19:00 tot 21:00 les over de filosofie achter yoga. De lezingen van Akhilesh zitten altijd vol wijze lessen, discussie en humor. Je zal er veel aan hebben en het is erg leuk om een keer meer aandacht te besteden aan de kanten van yoga die in de les niet zo sterk naar voren komen.

Omdat het woensdag 21 juni ook nog internationale Yoga dag is, leek het ons ook heel leuk om hier wat mee te doen. Akhilesh geeft deze ochtend een Hatha les van 9:00 tot 10:30. Op dezelfde dag kun je al om 5:00 starten met de 108 zonnegroeten :)!

Wil je meedoen? In momoyoga kun je je inschrijven. De avond workshops zijn €20,- per losse workshop of €50,- als je ze allemaal volgt. De ochtendles is de gewone lesprijs voor een losse les, ook als je een abonnement hebt. Je kunt alles via momoyoga regelen. Als je vragen hebt, mail dan naar David.

workshop Backbending with Ajay Tokas

aanmelden-buttondatum: zondag 23 april 2017
tijd: 14:00 – 16:00
locatie: Neo Yoga Delft
docent: Ajay Tokas
kosten: losse workshop is €60,-
Je krijgt korting als je meer lessen boekt

Werk aan je eigen flexibiliteit en kracht en sta tegelijk versteld van wat er allemaal mogelijk is! In deze workshop leer je op een speelse en uitdagende, maar ook veilige manier om beter naar achter te buigen.