Samen met je baby

Wat is er nou leuker dan na de geboorte samen van yoga te kunnen genieten? Je raakt nog beter op elkaar ingespeeld, het versterkt de band tussen jou en je baby en je leert om samen de korte momenten van ontspanning optimaal te benutten.

Babymassage special:

les I donderdag 27 juli 09:30 – 11:00
les II donderdag 3 augustus 09:30 – 11:00

In de mama & baby yogalessen komen losse stukjes massage regelmatig terug, maar er blijkt ook veel vraag te zijn naar het leren van een volledige massage. Hier hebben we een nieuwe, regelmatig terugkerende ‘special’ voor ontwikkeld. Deze bestaat uit twee lessen: de eerste een basisles met theorie, het oefenen van de technieken en een gedeeltelijke massage. De tweede les frissen we de theorie kort op en geef je je baby een totale lichaamsmassage. Deze opzet leent zich er voor dat je les II vaker kunt volgen.

kosten bedragen €35,00 of 3 strippen voor de 2 lessen samen, je krijgt een boekje mee met theorie en een stap voor stap massage-handleiding. Als je daarna les II nog een keer wilt herhalen betaal je daar de lesprijs voor en kun je je plekje via momoyoga reserveren.

Mama & baby yoga:

Twee keer per maand is er een mama& baby les:

vrijdagochtend van 10:30-11:30: 7 juli, 11 augustus, 15 september

woensdagochtend van 9:30-10:30: 19 juli, 30 augustus, 27 september

In momoyoga kun je je plekje reserveren

IMG_5641 bewerkt 10x15 zwart-wit

De les wordt gegeven door Gemma, hier samen met dochter Floor (2016)

Leuk om andere moeders en baby’s te leren kennen! De les bestaat onder andere uit rustige oefeningen, gericht op je ademhaling, ontspanning en het herstellen van de bevalling. De actievere asana’s (yogahoudingen) voor mama’s zijn er op gericht om je spieren te versterken en je lichaam weer in vorm te brengen. Voor de kleintjes is er babymassage en speciale yogabewegingen. Daarnaast zijn er asana’s, spelletjes en liedjes voor jullie samen, waarbij je bijvoorbeeld je kindje laat ‘vliegen’ of laat ‘bootje varen’ terwijl jij je spieren versterkt. Ook komen regelmatig voedingshoudingen, bekkenbodemoefeningen en het veilig dragen en tillen van je kindje aan bod. Het kan per week verschillen waar de nadruk in de les op ligt.
Alle bewegingen kunnen met of zonder baby worden gedaan, net waar je de focus op wilt leggen en hoe jij en je baby je voelen. Soms zijn de kindjes stil en is alles rustig, soms doen ze enthousiast mee en soms zijn ze sikkeneurig en huilerig, alles mag er zijn. Net als je zelf soms vol energie bent en soms moe zult voelen tijdens de les. Leren luisteren en inspelen op jouw en je kindjes behoeften is een belangrijk onderdeel van samen yoga doen. Voeden, slapen, verschonen, troosten en knuffelen, alles mag tijdens de les! Je kunt starten wanneer jij je daar klaar voor voelt; snel na de bevalling (richtlijn op z’n vroegst na 4 weken/6 bij keizersnee) of als je kindje al een paar maanden oud is. Doorgaan kan zolang jij en je baby het allebei leuk vinden, meestal is dat totdat ze weg gaan kruipen, maar sommige kindjes blijven enthousiast voor yoga!

Het is fijn als je voor je kindje een bekend lakentje of hydrofieldoek meeneemt om op te liggen. Heb je nog een ander kind thuis en geen oppas beschikbaar?  De kosten zijn hetzelfde als onze andere yogalessen, lees hier onze tarieven. De gratis proefles is niet geldig voor mama&baby lessen, je kunt wel natuurlijk losse lessen betalen. Je kunt je plekje reserveren in online boekingsprogramma momoyoga of komen zonder van te voren aan te melden. Heb je nog vragen? Aarzel niet om even contact op te nemen met Gemma via gemma@neo-yoga-delft.nl of 06-48509687.

IMG_5682 berwrkt

IMG_5713 bewerkt site

 

 

 

 

 

 IMG_5666 bewerkt