Neo Yoga Zwanger

Er is nu een nieuwe site speciaal voor onze yogalessen rondom de geboorte, kijk op www.neoyogazwanger.nl

Speciaal voor vrouwen die een kindje verwachten of net zijn bevallen is er Neo Yoga Zwanger. Lekker ontspannen blijven bewegen tijdens je gehele zwangerschap doe je met de doorlopende lessen zwangerschapsyoga. Om je extra voor te bereiden op de bevalling geven we de cursus ‘Yoga voor de bevalling’ en een partnerworkshop. Na de bevalling kun je samen met je baby naar de lessen mama & baby yoga komen. Ervaring met yoga is niet nodig om mee te kunnen doen met de Neo Yoga Zwanger lessen. Het volgen van privé pre- en postnatale yoga is ook mogelijk. Wellicht omdat je weinig tijd hebt, specifieke klachten hebt of gewoon liever individueel dan in groepsverband begeleid wilt worden. Dit kan voor jou alleen of met je partner samen. Hierbij kun je ook denken aan een partnerworkshop, cursus voor de bevalling of een mama&baby herstelsessie bij jou thuis. De les wordt speciaal op jouw/jullie wensen aangepast.

IMG_5724 bewerkt site vierkantDe lessen worden door Gemma gegeven, zij is gecertificeerd Birthlight Perinatal (rond de zwangerschap) yogadocent en moeder van Floor (2016)

Er is nu een nieuwe site speciaal voor onze yogalessen rondom de geboorte, kijk op www.neoyogazwanger.nl

 

Kan ik ook meedoen met de reguliere yogalessen?
Wanneer je nog niet eerder aan yoga hebt gedaan is het af te raden om met reguliere yogalessen te beginnen. Tijdens de zwangerschap adviseren we zwangerschapsyogalessen te volgen, waar je op een veilige en speciaal op deze periode gerichte wijze kunt oefenen. Daarnaast is het vaak ook fijn om dit samen met andere zwangere vrouwen te doen zodat je ervaringen kunt delen. Ook direct na de bevalling is het prettig om lessen specifiek voor postnataal herstel te volgen. Wanneer je je weer fit genoeg voelt kun je overstappen naar de andere lessen van Neo Yoga Delft.