Nieuw bij Neo Yoga?

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles.

Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd bellen of mailen en de docenten beantwoorden graag je vragen voor of na een proefles.

– We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes :) –

Een les volgen als gratis proefles
Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles, ook als je nog helemaal geen ervaring met yoga hebt. Het zou kunnen dat sommige dingen in de les misschien nog lastig zijn of snel gaan, maar dat komt vanzelf als je meer lessen gaat volgen. Sommige lessen zijn meer geschikt voor complete beginners dan andere en het hangt ook een beetje van je lichamelijke conditie af. In het kort is de volgorde van intensiviteit:

  1. rustige Hatha yoga/pranayama/meditatie/Yin yoga – geschikt om mee te doen zonder enige yoga ervaring en met eventuele lichamelijke klachten
  2. actieve Hatha yoga – geschikt om mee te doen zonder enige yoga ervaring, maar sommige oefeningen zijn misschien iets te lastig, neem van tevoren contact op als je lichamelijke klachten hebt.
  3. Ashtanga yoga Mysore – geschikt om mee te doen zonder enige ervaring, je oefent op je eigen tempo en krijgt begeleiding van de docent, neem van tevoren contact op als je lichamelijke klachten hebt.
  4. Ashtanga yoga Led Class – mogelijk om mee te doen zonder enige ervaring, maar het tempo is vrij stevig en er is niet veel tijd voor uitleg, neem van tevoren contact op als je lichamelijke klachten hebt.

Kortom, kijk welke les in ons rooster je aanspreekt en kom langs!

Gratis proefles reserveren
Je kunt je ook al direct aanmelden in ons digitale systeem: momoyoga. Ga naar ons lesrooster in momoyoga en klik op inschrijven. Je kunt dan een eigen profiel aanmaken, volg de instructies die je krijgt. Als je eenmaal bent aangemeld kun een 1e gratis proefles ‘kopen’, hiermee kun je je voor elke les die mee wilt doen inschrijven en dus een plekje reserveren! Voor alle voorwaarden voor het gebruik van momoyoga kijk je hier.