Les reserveren

Sinds 1 september gebruiken we het digitale boekingssysteem: momoyoga. Je kunt nu je plekje in de les vooraf online reserveren!

Om naar de website van momoyoga te gaan gebruik je de volgende link: momoyoga.nl/neoyogadelft. Als je je inloggevens al hebt ontvangen (omdat je recent een proefles hebt gevolgd of andere lessen bij ons volgt) kun je meteen inloggen, ben je nieuw (nog niet eerder bij de studio geweest) dan kun je klik hier om je in te schrijven aanklikken. Dan krijg je per mail je inloggegevens toegestuurd.

Als je hebt ingelogd kom je door op mijn lesrooster te klikken bij je gegevens zoals je strippenkaart of abonnement. Voor elke les is het vanaf nu mogelijk om een plek te reserveren, dit doe je door in momoyoga op de knop Boek nu te klikken. Je reserveert dan een plekje en het systeem kijkt automatisch of je wel genoeg strippen of een geldig abonnement hebt om deze te boeken. Dit is natuurlijk erg handig. Je weet zelf zeker dat je een plek hebt in de les en je kunt ook zien hoeveel mensen zich al hebben aangemeld voor een les. Daarnaast kun je ook meteen zien hoeveel lessen je nog hebt. Wanneer je geen ‘saldo’ hebt in de vorm van een strippenkaart, abonnement of losse les, kun je ook geen les reserveren. Je kunt natuurlijk altijd nog gewoon naar de studio komen zonder gereserveerd te hebben, als je bijvoorbeeld contant wilt betalen of net met een abonnement wilt starten.

Les reserveren
Voor het reserveren van de lessen hebben we een aantal ‘spelregels’ opgesteld, zodat het voor iedereen eerlijk en duidelijk is hoe het werkt:
– Je kunt een les boeken tot het aanvangstijdstip van de les.
– Als je een les boekt dien je uiterlijk 5 minuten voor de les begint aanwezig te zijn, als je later bent is je reservering niet meer geldig.
– Je kunt tot een uur voor de les je reservering annuleren.
– Het spreekt misschien voor zich, maar kom naar de les die geboekt hebt of annuleer tijdig. Op deze manier zijn alle plaatsen ook daadwerkelijk gevuld en hoeven we niemand onnodig teleur te stellen.
– Het maximum aantal deelnemers staat bij elke les aangegeven, hier gaan we niet overheen.

Les volgen zonder reserveren
Het is niet verplicht om je in te schrijven voor een les, je kunt nog steeds gewoon komen wanneer je wilt zonder van tevoren te reserveren. Het zou dus alleen wel kunnen voorkomen dat de les al vol is met deelnemers die gereserveerd hebben. Tot vijf minuten voor de les wachten we op de reserveringen, daarna zijn alle beschikbare plekken vrij voor iedereen. Als er meer mensen zijn dan plekken hanteren de volgorde van binnenkomst (dit doen we nu ook al).

Op je mobiel
Momoyoga is op dit moment ook hard aan het werken aan een app, zodra die er is laten we het natuurlijk meteen weten! Tot die tijd kun je op je telefoon ook makkelijk het lesrooster vinden en lessen boeken. Ga hiervoor in je mobiele browser naar momoyoga.nl/neoyogadelft. De mobiele webpagina is erg overzichtelijk. Op de meeste mobiele telefoons bestaat de mogelijk om een snelkoppeling van het lesrooster op te slaan op het beginscherm.

Op de iPhone gaat dat als volgt:

Open Safari en ga naar je lesrooster (momoyoga.nl/neoyogadelft).
Tik op Delen (deze vind je in de browser – het middelste icoontje aan de onderzijde).
Tik op Voeg toe aan beginscherm.
De snelkoppeling is nu toegevoegd op het beginscherm.

Op een Android toestel gaat dat als volgt:

Open Google Chrome en ga naar je lesrooster (momoyoga.nl/neoyogadelft).
Tik op Favoriet (deze vind je in de adresregel – het ster icoontje).
Volg de aanwijzingen om de favoriet op te slaan.
Open het menu met instellingen in de browser en kies Bladwijzers. Hierin staat minimaal de favoriet van het lesrooster.
Tik op de favoriet en houdt je vinger ingedrukt. Na ongeveer een seconde verschijnt een snelmenu.
Tik hier de optie Toevoegen aan startscherm.
De snelkoppeling is nu toegevoegd op het beginscherm.

Mocht je ergens vast lopen of vragen hebben, laat het ons dat weten!

Tot in de les,

Namasté,
Gemma & David