Lessen

Meer dan 50 yogalessen per week, 7 dagen in de week. Doordeweeks kun je al om 6.00 beginnen en de laatste les start om 20.15. Met een team van enthousiaste, gecertificeerde docenten geven we in de studio: Hatha yoga, Ashtanga yoga, Yin yogazwangerschapsyoga, pranayama, meditatie en diverse workshops.

Bekijk het complete lesrooster!

Algemeen
Je bent bij ons altijd flexibel in de dag en tijd waarop je lessen wilt volgen. Voor alle doorlopende lessen kun je een plekje reserveren in momoyoga of komen zonder te reserveren. Omdat we op tijd willen beginnen vragen we je om ongeveer 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Houd er rekening mee dat je niet te veel eet voor de les. Wacht zo’n 3 uur na een grote maaltijd voordat je yoga doet. Het is het fijnst om de les te volgen in kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Je beoefent yoga op blote voeten zodat je meer grip hebt, we gebruiken hierbij een antislipmatje. Deze matten zijn aanwezig in de studio, maar je kunt natuurlijk ook je eigen matje meenemen als je dat wilt en we verkopen ook verschillende soorten matten. Verder is het belangrijk om ons op de hoogte te stellen van eventuele lichamelijke klachten die je hebt of een verandering in je gezondheid, bijvoorbeeld zwangerschap.
We organiseren regelmatig workshops in onze yogastudio. Iedereen is hierbij welkom, je hoeft niet per se yogalessen bij ons te volgen om aan de workshops mee te doen. In overleg is het ook mogelijk om privéles te krijgen, ons een workshop op locatie te laten verzorgen, of ons in te huren voor bedrijfsyoga. Neem contact op om je wensen te bespreken en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

In de meeste schoolvakanties, ook de zomervakantie, zijn we gewoon open. Op officiële feestdagen zijn we gesloten. Afwijkingen van ons lesrooster maken we ruim van te voren bekend.

– We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes :) –