Lesrooster

Je bent bij ons altijd flexibel in de dag en tijd waarop je lessen wilt volgen. Je kunt bij elke les gewoon binnenlopen, maar je kunt ook een plekje reserveren. Hiervoor maken we gebruik van momoyoga, een digitaal systeem voor het reserveren van lessen. Klik hier voor ons lesrooster in momoyoga. Als je ernstige lichamelijke klachten hebt vinden we het sowieso prettig om van te voren even contact te hebben.

Les reserveren
Voor het reserveren van de lessen hebben we een aantal ‘spelregels’ opgesteld, zodat het voor iedereen eerlijk en duidelijk is hoe het werkt:
– Je kunt een les boeken tot het aanvangstijdstip van de les.
– Als je een les boekt dien je uiterlijk 5 minuten voor de les begint aanwezig te zijn, als je later bent is je reservering niet meer geldig.
– Je kunt tot een uur voor de les je reservering annuleren.
– Het spreekt misschien voor zich, maar kom naar de les die geboekt hebt of annuleer tijdig. Op deze manier zijn alle plaatsen ook daadwerkelijk gevuld en hoeven we niemand onnodig teleur te stellen.
– Het maximum aantal deelnemers staat bij elke les aangegeven, hier gaan we niet overheen.

Les volgen zonder reserveren
Het is niet verplicht om je in te schrijven voor een les, je kunt nog steeds gewoon komen wanneer je wilt zonder van tevoren te reserveren. Het zou dus alleen wel kunnen voorkomen dat de les al vol is met deelnemers die gereserveerd hebben. Tot vijf minuten voor de les wachten we op de reserveringen, daarna zijn alle beschikbare plekken vrij voor iedereen. Als er meer mensen zijn dan plekken hanteren de volgorde van binnenkomst.

Wil je aan de slag? Je vindt het lesrooster via deze link: momoyoga.nl/neoyogadelft