Retreat met Akhilesh Bodhi

datum: woensdag 9 t/m 13 mei 2018
tijd: 18:00 – 17:00
docent: Akhilesh Bodhi
kosten: zie verder

We hebben heel speciaal nieuws…we hebben namelijk zojuist met Akhilesh Bodhi afgesproken dat we weer een retreat met hem organiseren! Voor wie nog niet zo lang bij onze studio les volgt, Akhilesh is de leraar uit India waar Gemma en David 7 jaar geleden hun Teacher Training hebben gedaan.

En dit jaar is het wel heel bijzonder…het komt namelijk precies uit dat hij hier is in het weekend van Hemelvaart. Meestal is in deze tijd onze favoriete locatie al volgeboekt, maar nu is deze ook beschikbaar! Dit jaar kunnen we daardoor een extra lang weekend organiseren, van woensdag t/m zondag, vier nachten dus! Dit is een prachtige mogelijkheid om nog langer van de lessen van Akhilesh, de omgeving en het eten te genieten en je helemaal onder te dompelen in de rust, yoga en meditatie. Wacht niet te lang met boeken, onze ervaring leert dat de retreats met Akhilesh heel snel vol zitten. Het complete programma volgt nog, maar het zal grotendeels gebaseerd zijn op dat van vorig jaar. Op de site lees je er alles over! Boeken doe je via deze link.

Als je altijd al intensiever hebt willen beleven wat yoga voor jou kan betekenen is dit een mooie kans om het te ervaren. Wij hebben zelf een maand lang een Teacher Training bij Akhilesh gevolgd in India en inmiddels is hij ook een aantal keer in Nederland bij ons in de studio te gast geweest voor workshops. We vinden het heel leuk om jou op deze manier ook de mogelijkheid te geven Akhilesh beter te leren kennen en vier dagen lang zijn yoga-, meditatie- en filosofielessen te kunnen volgen.

Het retreat is van woensdag 9 mei 18:00 t/m 13 zondag mei 17:00 en inclusief:
– alle yogalessen en workshops
– vegetarische maaltijden van woensdagavond t/m zondagmiddag
– onbeperkt Yogi Tea
– fruit en snacks tussendoor
– beddengoed en handdoeken

Als je voor 15 februari boekt, krijg je €30,- vroegboekkorting!
€579,- per persoon voor een gedeelde kamer ~ €549,- met vroegboekkorting*
€699,- per persoon voor een 1-persoonskamer ~ €669,- met vroegboekkorting*
€1119,- voor twee personen, samen op een kamer in één boeking ~ €1089,- met vroegboekkorting*

Heb je vragen? Mail dan naar David. Wil je boeken? Dat kan via deze link.

 

IMG_2644

Lees hier meer over het volledige programma en de kosten.