Yoga filosofie avonden met Akhilesh

Goed nieuws! Samen met onze leraar uit India, Akhilesh Bodhi, organiseren we een speciale serie van drie workshops over de achtergronden van yoga. Dus geen asanas, maar geestelijke ontwikkeling! Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 juni geeft hij van 19:00 tot 21:00 les over de filosofie achter yoga. De lezingen van Akhilesh zitten altijd vol wijze lessen, discussie en humor. Je zal er veel aan hebben en het is erg leuk om een keer meer aandacht te besteden aan de kanten van yoga die in de les niet zo sterk naar voren komen.

Omdat het woensdag 21 juni ook nog internationale Yoga dag is, leek het ons ook heel leuk om hier wat mee te doen. Akhilesh geeft deze ochtend een Hatha les van 9:00 tot 10:30. Op dezelfde dag kun je al om 5:00 starten met de 108 zonnegroeten :)!

Wil je meedoen? In momoyoga kun je je inschrijven. De avond workshops zijn €20,- per losse workshop of €50,- als je ze allemaal volgt. De ochtendles is de gewone lesprijs voor een losse les, ook als je een abonnement hebt. Je kunt alles via momoyoga regelen. Als je vragen hebt, mail dan naar David.