Workshop: Maak een vision board voor 2017!

datum: zaterdag 14 januari 2017
tijd: 13:00 tot 17:00
locatie: Neo Yoga Delft
docent: Idelma Del Mar van My Search For Me
prijs: 37 euro (inclusief materiaal & vision board)

Don’t live the same year 75 times and call it a life.” –  Robin Sharma
vision-board

Een vision board, ook wel bekend als een ‘mood board’, is een fotocollage van doelen die jij hebt gesteld. Dat kan van alles zijn: nieuwe baan, afvallen, nieuw huis of een combinatie van meerdere doelen. Het begin van het jaar is een welbekende periode waarin veel mensen hun goede voornemens formuleren. Het maken van een vision board kan duidelijkheid bieden, richting en is een hele goeie reminder voor ook de rest van het jaar!

De workshop wordt gegeven door Idelma Del Mar, zij heeft haar eigen YouTube kanaal en Facebookpagina gericht op persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van wat je nu echt wilt in je leven. Idelma volgt ook al een aantal jaren les bij onze studio en het begin van het nieuwe jaar leek ons een goed moment voor deze leuke workshop…het einde van het jaar nadert snel; een mooie tijd om te reflecteren over het voorgaande jaar en om stil te staan bij de dromen en doelen die je graag wilt realiseren komend jaar:

– Hoe ziet het nieuwe jaar er voor jou uit?
– Wat wil je bereikt hebben eind 2017?
– Op welke gebieden in je leven wil je groeien en meer plezier beleven?

Hoe duidelijker je hiervan een beeld kan vormen, hoe groter de kans zal zijn dat je het kan realiseren en dat je meer plezier gaat beleven tijdens de weg er naar toe. Om je te helpen een visuele weergave te maken van je wensen, dromen en verlangens voor 2017 – zowel persoonlijk als zakelijk –  nodigt Idelma je uit voor de workshop op zaterdag 14 januari 2017 waarin je je eigen vision board gaat maken!

Tijdens deze workshop zal het volgende aan bod komen:
–       Het concreet stellen van doelen
–       De achterliggende gedachte en de voordelen van een vision board
–       Waarom focus rust en plezier oplevert
–       Natuurlijk, het maken van een vision board

Aan het eind van de dag heb je je eigen vision board en zal je met veel focus het nieuwe jaar tegemoet ingaan.

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, aanmelding verloopt via Idelma. Stuur een mail naar idelmadelmar.rust@gmail.com om je op te geven.

Meer info over Idelma en haar workshops vind je op de facebookpagina van My Search For Me.