Introductieweekend Ashtanga Yoga

datum: LET OP! NIEUWE DATUM: zaterdag 28 en zondag 29 januari 2017aanmelden-button
tijd: 12:00 – 16:00
locatie: Neo Yoga Delft
docent: David
kosten: €95,- voor het hele weekend (20% korting met abonnement of 9 strippen van je kaart)
Dit is inclusief boek van David Swenson ter waarde van €30,- en gratis deelname aan de Mysore lessen in de aansluitende week na het weekend.

Wil je vanaf januari starten met Ashtanga yoga of juist je huidige practice een boost geven? Doe dan mee met de workshops in het weekend van 28 en 29 januari!

In deze twee middagen leer je de volledige eerste serie van Ashtanga yoga. We kijken onder andere naar de verschillende zonnegroeten, de asana’s (houdingen) en vinyasa (vloeiende beweging waarmee de asana’s aaneengeschakeld worden). David legt uit wat er specifiek belangrijk is bij Ashtanga yoga, maar je bent ook vooral lekker bezig. In de workshops nemen we de tijd om specifieker en rustiger overal op in te gaan. Welke houdingen doe je allemaal? Wat zijn de opties die je hebt bij Vinyasa? Hoe werken de Bandha’s en de Ujjayi ademhaling?

Na dit weekend bieden we je de mogelijkheid het geleerde een week lang gratis verder te oefenen tijdens de Mysore lessen in de aansluitende week. Wil je meedoen, geef je dan op!