Workshops met Akhilesh Bodhi

datum: vrijdag 28, zaterdag 29 & zondag 30 augustusaanmelden-button
tijd: 19:00 – 21:00 (vrijdag), 9:00 – 11:00 (za en zo ochtend) en 15:00 – 17:00 (za en zo middag)
locatie: Neo Yoga Delft
docent: Akhilesh Bodhi
kosten: vrijdagavond lezing €15,- ochtendlessen €30,- middaglessen €40,- alle workshops €120,- = €20,- korting + gratis lezing!

We zijn heel blij dat Akhilesh weer naar onze studio komt (alweer de vierde keer!). Akhilesh is de leraar waar David en Gemma zijn begonnen met hun Teacher Training. Inmiddels zijn Jacqueline, Jolanda en Nuri ook bij hem geweest en hij is zelf al drie keer in onze studio geweest om workshops te geven. De workshops met Akhilesh vinden plaats in het laatste weekend van augustus, op 28, 29 en 30 augustus. De planning voor de workshops is als volgt:

Vrijdag 28 augustus
19:00-21:00: Lezing en discussie over yoga en yoga-filosofie
Zaterdag 29 augustus
9:00-11:00: Yoga, meditatie en pranayama les
15:00-17:00: Speciale les over yoga en chakra’s
Zondag 30 augustus
9:00-11:00: Yoga, meditatie en pranayama les
15:00-17:00: Speciale les over yoga en stress

Ochtendlessen
De lessen van Akhilesh zijn vergelijkbaar met onze actieve Hatha yoga lessen. Je doet de zonnegroet en meestal een flow van verschillende asana’s. Akhilesh weet heel veel van het gebruik van hulpmiddelen, dus meestal ben je ook bezig met blokken, riemen en bolsters. Naast asana’s doen we pranayama oefeningen en meditatie. De lessen van Akhilesh zijn soms hard werken, maar zitten ook vol met humor en achtergrondverhalen over yoga en de oefeningen die je doet.

Yoga en chakra’s
Leer alles over de chakra’s in combinatie met yoga en pranayama. We doen allerlei verschillende oefeningen om je chakra’s te voelen of te activeren en Akhilesh vertelt je er meer over. Deze workshop is een mooie verdieping naast je reguliere yogalessen.

Yoga en stress – VOL
Stress hebben we allemaal wel eens. Maar hoe ga je er mee om en hoe help je je lichaam het te verwerken? Van yoga therapie zijn er heel veel asana’s en ademhalingsoefeningen die je kunt doen om stress te verminderen of om je te helpen er mee om te gaan. Dit wordt zeker een ontspannende middag!

Over Akhilesh
yogi-akhileshLos van het feit dat wij Akhilesh een hele goede yogaleraar vinden, heeft hij ook een warme persoonlijkheid en veel humor. Zo ontstaat er in zijn lessen een hele prettige en ontspannen sfeer waarin je je snel op je gemak voelt en je op een leuke manier meer over yoga leert. Akhilesh combineert in zijn yogalessen traditionele yoga met meer moderne methodes van Sri K. Pattabhi Jois en BKS Iyengar. Zo hebben wij ook van hem geleerd om niet star vast te houden aan een stijl, maar open te staan voor alle invloeden om aantrekkelijke en uitdagende lessen te bieden.

Naast yoga besteedt Akhilesh ook veel tijd aan meditatie, spirituele begeleiding van studenten en is hij Reiki Master. Zijn lessen en lezingen zijn erg interessant en er is altijd genoeg ruimte voor ontspanning en humor!

akhilesh-2De kosten zijn €30,- voor de ochtendlessen en €40,- voor de middagworkshops. De lezing op vrijdag is los €15,-. Als je het hele weekend komt is de lezing gratis krijg je €20,- korting, dus totaal €120,-. Geef je snel op, er is maar beperkt plaats!