Gastrovan – Met je neus in de boter

Een kookboek uit Delft! Het is misschien niet helemaal yoga-gerelateerd, maar we vinden het toch leuk om te vermelden. Deze week hebben we ons kookboek van de mannen van de Gastrovan persoonlijk thuis afgeleverd gekregen door Sjaak. Voor wie ze niet kent, hier een korte introductie (van hun eigen site):

“Drie jonge koks kopen een oude camper, bouwen er een uitklaprestaurant bij, stoppen met hun baan en vertrekken op een culinaire veldtocht door Nederland, Frankrijk en Spanje. Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Ree zijn de restaurantmuren ontvlucht om traditionele gerechten te koken daar waar het eten geworteld is.
Uit passie voor koken proberen zij de streken waar ze belanden te doorgronden aan de hand van het eten, de mensen. de wijn en de smaken van het land. Door een feestmaal te willen koken voor iedereen die hun hier iets over kan leren gaan allerlei deuren open en ontdekken ze de grensoverschrijdende kracht van liefde voor eten. De ontwapenende jonge mannen leggen hun ervaringen en recepten vast in een boek over uitzonderlijke gastvrijheid, verbindende passie, lekker koken en fantastisch eten.”

Wij vinden het heel erg leuk om te horen als mensen hun passie volgen en datgene gaan doen wat ze het allerliefst doen. Als we de gastromannen een beetje kunnen helpen met de promotie van hun boek doen we dat graag. Je kunt het boek kopen via de site van de uitgever of via bol.com. Het boek ziet er fantastisch uit en het eten is trouwens ook heerlijk, maar helaas niet zoveel vegetarisch. De illustraties in het boek zijn gemaakt door Barbara Termorshuizen van Bart Illustration, ook uit Delft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: